Header Ads

 • Semasa

  Walaupun beli 11 jet Sukhoi Rusia, Netizen buktikan Malaysia lebih hebat dari Indonesia kerana inilah sebabnya!

  Walaupun beli 11 jet Sukhoi Rusia, Netizen buktikan Malaysia lebih hebat dari Indonesia kerana inilah sebabnya! | JAKARTA – Indonesia dilaporkan telah memeterai perjanjian berbilion dolar berhubung pembelian 11 jet Sukhoi Su-35 dari Rusia. 


  Walaupun beli 11 jet Sukhoi Rusia, Indonesia masih tidak dapat menandingi Malaysia kerana inilah sebabny!

  Walaupun beli 11 jet Sukhoi Rusia, Netizen buktikan Malaysia lebih hebat dari Indonesia kerana inilah sebabnya!


  Jurucakap Kementerian Pertahanan Indonesia, Totok Sugiharto berkata kontrak bernilai AS$1.14 bilion (RM4.43 bilion) itu telah dimuktamadkan oleh wakil dari kedua negara di Jakarta, kelmarin.

  “Dua unit Sukhoi akan dihantar pada bulan Ogos 2018,” kata Totok.

  Tambahnya, enam pesawat akan dihantar 18 bulan selepas kontrak tersebut berkuatkuasa dan baki tiga unit lagi dihantar lima bulan selepas itu.

  Jakarta dan Moscow memeterai memorandum persefahaman mengenai pertukaran 11 jet Sukhoi buatan Rusia untuk komoditi utama seperti minyak kelapa sawit, kopi dan teh pada Ogos tahun lalu.
  Indonesia menganggap ia sebagai peluang terbaik bagi memanfaatkan sekatan antarabangsa ke atas Rusia.

  Beberapa sekatan antarabangsa dikenakan ke atas Rusia sejak kejatuhan Crimea ke tangan Moscow pada 2014.

  Crimea mengisytiharkan kemerdekaan dari Ukraine pada 17 Mac 2014 dan secara rasmi memohon untuk menjadi sebahagian daripada Rusia berikutan satu referendum. – New Striats Times

  Netizen bongkar antara sebab mengapa Indonesia takkan mampu menandigi Malaysia!

  1 ulasan:

  1. Suami saya dan saya mempunyai kredit yang sangat buruk apabila kita mendalam kepada ahli hukum kewangan sehingga sejauh mana kita memohon kebankrapan, kita mempunyai sedikit atau tidak ada wang untuk menghantar anak perempuan kita ke emily ke kolej yang kita tidak mampu. Kami mengawal pinjaman gaji (syarikat pinjaman), yang telah membantu orang seperti kita, mendapat perubahan gadai janji. Setiap syarikat yang dihubungi kami mahu bayaran sebelumnya $ 1,000 hingga $ 2,000 yang kami tidak mampu. Kerana kami fikir kami tidak mempunyai harapan memilih untuk menjual atau kehilangan rumah anda dengan menutupnya. Kemudian saya berjumpa dengan majalah tempatan dan penutupnya ialah Perbadanan Ikatan Pinjaman. Tiga langkah utama; 1. Anda menghantar permohonan elektronik. E-mel: albakerloanfirm@gmail.com 2. Sediakan cara pengenalpastian yang betul sama ada warga negara anda memegang kad pengenalan atau lesen memandu dan maklumat akaun bank anda. 3. Pinjaman diproses, diluluskan dan dihantar. Cerita panjang dipendekkan, mereka membantu mendapatkan pinjaman pada kadar tetap 4% dan diubahsuai dengan pembayaran yang disemak semula. Mereka juga memberikan pinjaman anak-anak perempuan mereka untuk menyelesaikan gaji penuh kolej saya. Kami bekerja dengan pinjaman Lasson, yang memberi amaran kepada kami tentang kemajuan seluruh dunia. dia melakukan semua dokumen, panggilan telefon, dll. Mereka melakukan semuanya dan kami mendapat pinjaman yang kami terima. Apabila saya bersetuju dengan terma pinjaman mereka dan saya menyerahkan butiran bank saya, saya membayar harga yang berpatutan untuk perkhidmatan ini. Kita tidak akan mampu untuk mendapatkannya semudah dan berpatutan kerana melalui proses transformasi mereka dengan pengetahuan kita. Saya tidak mempunyai masa untuk mengucapkan terima kasih, jadi TERIMA KASIH! Saya tidak dapat meminta pasukan yang lebih baik. Saya dikemas kini dengan pembiayaan semula. Terbaik untuk anda, gadai janji bergerak Jika anda mempunyai masalah seperti kami, hubungi syarikat penyelesaian pinjaman. Mereka boleh bekerja. Yang ikhlas, Timothy dan Maria mengadopsi pada 17,2018 di Columbus, GA

   BalasPadam

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad