Header Ads

 • Semasa

  Pernah ditiduri 10,000 lelaki, pelacur ini dedahkan mengapa lelaki berstatus suami orang sanggup ‘makan luar’

  pernah ditiduri 10,000 lelaki pelacur ini dedahkan mengapa lelaki berstatus suami orang sanggup 'makan luar'
   

  Pernah ditiduri 10,000 lelaki, pelacur ini dedahkan mengapa lelaki berstatus suami orang sanggup ‘makan luar’ | Pekerjaan pekerja seks komersial (PSK) atau pelacur pada umumnya selalu dianggap sebagai pekerjaan yang hina.Tapi apabila seorang bekas pelacur kemudian menulis buku berkenaan dengan pengalaman terdahulunya, ia telah menarik ramai pembaca.

  Ya, hal itu terjadi pada diri Gwyneth Montenegro, umur 39.Disebut Grid.ID dari New York Post, Gwyneth mempunyai 12 tahun menumpukan dirinya kepada jalan pelacuran.

  Dia mendakwa telah berkhidmat kepada lebih daripada 10,000 lelaki.Kemudian, Gwyneth menulis buku itu. Buku ini mengandungi pengalaman hidup Gwyneth sebagai pelacur. Yang unik, kebanyakan pembaca adalah wanita.

  Wanita ingin tahu satu perkara: Apa yang lelaki inginkan apabila mereka melakukan hubungan seks sehingga mereka sanggup membayar seorang pelacur?

  Inilah jawapan Gwyneth:
  Kebanyakan lelaki tidak terlalu bimbang tentang cara hubungan seksual yang aneh, seperti dalam filem lucah misalnya.Malah, lelaki sebenarnya hanya mahu wanita, terutama isteri mereka, menjadi ‘memerlukan’.

  Ya, menurut Gwyneth, lelaki benar-benar ingin melihat bahawa mereka diperlukan untuk melakukan hubungan seks.Maksudnya, lelaki umumnya selalu suka melihat wanita yang nafsu, kemudian minta mereka bersetubuh.

  “Itulah fantasi yang mereka harapkan,” kata Gwyneth.Gwyneth berkata, cara dan teknik hubungan intim tidak penting.“Tetapi wanita perlu menunjukkan bahawa mereka benar-benar mahu bercinta dengan suami atau suami mereka,”

  “Malah, kekadang anda harus berpura-pura biarpun anda (wanita) sebenarnya tidak benar-benar mahu,” kata Gwyneth.

  Dengan pendekatan ini, Gwyneth mengaku itulah sebabnya dia begitu banyak ‘permintaan’, jadi ia dapat memberi perkhidmatan kepada lebih daripada 10,000 pelanggan.

  “Mereka hanya lelaki yang ingin bahagia, dan mereka mahu awak berasa gembira” kata Gwyneth.
  Gwyneth juga mendedahkan bahawa anggapan yang lelaki hanya mahu melakukan hubungan seks dengan pelacur muda, adalah mitos.Menurutnya, ramai pelacur yang sudah tidak muda lagi , tetapi masih mempunyai pelanggan setia.

  Sumber : Grid

  Tips Cara Mengesan Tanda-Tanda Bila Suami ANDA Mula Main Kayu Tiga
  Berikut ada beberapa panduan yang boleh digunakan isteri untuk mengkaji perangai suami yang mungkin melakukan perbuatan curang walaupun di rumah mereka berlakon sebagai lelaki yang baik:

  Suami tiba-tiba menjadi sibuk.
  Sebelum ini suami tidak pernah sesibuk itu tetapi sejak akhir-akhir ini ada saja alasan diberikan suami seperti terpaksa bertugas di luar.

  Malah, ada ketikanya alasan suami itu tidak boleh diterima. Tetapi apabila isteri cuba mendapatkan penjelasan, suami buat tidak peduli dan tidak sanggup bertentang mata dengan isteri. Dalam keadaan tertentu, suami hanya menyatakan dia sibuk menggunakan khidmat pesanan ringkas (SMS) tanpa mahu bertemu dengan anda.

  Suami tiba-tiba menjadi panas baran.
  Menjadi lumrah kepada isteri bertanya sesuatu yang mungkin mencurigakan apabila melihat perubahan sikap suami. Tetapi, pertanyaan itu dibalas dengan jawapan yang kasar.

  Malah, isteri dimarahi dengan menjadikan alasan sikap isteri membebel memeningkannya padahal sebelum ini suami tidak bersikap demikian.

  Suami cuba pertahankan diri.
  Tidak ada suami yang mahu mengaku dia berlaku curang terhadap anda. Apabila isteri cuba mendapatkan penjelasan, suami kerap kali mempertahankan diri, seolah-olah tiada apa yang berlaku.
  Bahkan suami cuba menyalahkan isteri atau orang lain yang dituduh cuba memfitnah bagi memecah-belahkan rumah tangga mereka.

  Suami terlalu berahsia.
  Biasanya apabila telefon bimbit berbunyi, suami akan menjawab dengan kadar segera walaupun di hadapan isteri.

  Tetapi, tiba-tiba suami tidak berbuat demikian sebaliknya apabila telefon bimbit berbunyi, suami akan menjawab di tempat yang jauh. Percakapan suami seolah-olah membisik agar tidak didengari isteri.

  Apabila ditanya siapa yang menelefon, suami sekadar menjawab kawan lelaki.

  Suami tampil dengan gaya baru.
  Suami yang anda kenali seorang yang ringkas, tiba-tiba bertukar wajah kepada penampilan berbeza. Pakaian, rambut, kasut dan minyak wangi daripada jenama mahal.

  Apabila melihat situasi ini, anda harus berwaspada kerana besar kemungkinan suami anda bercinta dengan wanita lain.

  Suami tiba-tiba menjadi intim dan mesra.
  Apabila kemesraan suami agak keterlaluan berbanding kebiasaan, anda harus berhati-hati kerana suami mungkin memasang perangkap. Biasanya, dalam situasi ini, suami akan memberikan apa saja yang isteri inginkan malah dia (suami) akan lebih banyak memuji anda dengan kata-kata romantis. Dan, ia nyata berkesan bagi mengaburi isteri.

  Suami kerap makan luar.
  Apabila diajak makan, suami akan memberi alasan sudah makan bersama rakannya. Jika sekali-sekala mungkin tidak apa tetapi jika kerap alasan yang sama diberikan, anda perlu menyelidik, mungkin ada udang di sebalik batu.

  Suami sering menerima SMS daripada wanita.
  Ada ketikanya, isteri perlu membuka telefon bimbit suami. Jika terlalu banyak SMS diterima apatah lagi daripada wanita malah dengan kata-kata menggoda, anda perlu bertindak sama ada menghubungi nombor itu untuk mendapatkan kepastian.

  Suami selalu kerja luar.
  Kadangkala mungkin pelik kerana suami selalu memberi alasan terpaksa bertugas di luar daerah atau luar negara. Jika sekali-sekala mungkin tidak mengapa tetapi apabila setiap bulan alasan itu diberikan, ia patut menjadi keresahan anda.

  Suami minat memancing.
  Suami yang anda kenali tidak minat memancing tiba-tiba membeli peralatan memancing atau joran. Tentu pelik kerana setiap malam minggu, dia memberitahu anda, dia pergi memancing bersama kawan.

  Sebaiknya jika perkara ini berlaku, anda perlu menyiasat kerana banyak kes, suami bukan memancing ikan tetapi memancing wanita lain.

  Apapun, lelaki memang bijak berlakon kerana ada banyak kes, suami tidak menunjukkan sebarang perubahan malah anda tidak mengesyaki apa-apa tetapi akhirnya diberitahu atau anda mendapat tahu suami berkahwin lain.

  Justeru, sebagai isteri, anda perlu berwaspada tetapi bukan mengongkong suami. Perkara yang paling baik ialah memberi layanan yang baik kepada suami seperti yang anda lakukan apabila bercinta dulu.
  Jika ini mampu anda lakukan, insya-Allah suami tidak akan curang atau bermain kayu tiga di belakang anda kerana di rumah, suami sudah menerima layan kelas A.

  Nih adalah sebagai panduan saja….

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad