Header Ads

 • Semasa

  Cekal dan tabahnya hati si ibu tunggal

  Cekal dan tabahnya hati si ibu tunggal

  Cekal dan tabahnya hati si ibu tunggal - Kasih seorang ibu di hari raya

  Demi membawa dua orang anaknya pulang ke kampung, wanita ini sanggup dan gigih membonceng dua orang anaknya dari Kuantan ke Taiping. 

  Gambar yang dimuat naik oleh Norbaya Ahmad, itu viral di media sosial dan netizen tidak putus-putus mendoakan agar tiga beranak itu selamat tiba ke destinasi. 


  "Terserempak dengan seorang ibu tunggal yang gigih membonceng dua orang anaknya yang berusia tiga tahun dan tujuh tahun dari Kuantan ke Taiping. 

  "Sebagai seorang ibu, sebak melihat keadaan si anak kecil ini yang terpaksa memegang tali helmet dari ditiup angin semata-mata untuk pulang beraya. 


  "Kami hanya sempat menumpangkan anak-anak Puan Norli dari Gambang ke Genting Sempah kerana kami menghala ke Shah Alam dan beliau dan anak-anaknya akan meneruskan perjalanan ke Taiping melalui Genting. 

  "Semoga perjalanan beliau selamat sampai dan jika ada yang terserempak dengan beliau, bolehlah tumpangkan anak-anak kecil ini," tulisnya jam 6.45 petang semalam. 

  Difahamkan Puan Norli dan anak-anaknya telah selamat tiba di destinasi.

  2 ulasan:

  1. Halo, ini untuk memberi tahu masyarakat umum bahwa Mrs.CATHERINE JONEZ, pinjaman pemberi pinjaman pribadi yang bagus telah membuka peluang ekonomi bagi semua pihak yang memerlukan bantuan keuangan. Anda memerlukan pinjaman mendesak untuk menghapus hutang Anda atau memerlukan pinjaman ekuitas rumah untuk memperbaiki bisnis Anda? Sudahkah anda ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Jangan melihat lebih jauh, karena kita berada di sini untuk semua masalah keuangan Anda. Kami menjamin suku bunga pinjaman sebesar 2% perorangan, perusahaan dan masyarakat dengan cara dan syarat yang jelas dan dapat dimengerti. Tidak diperlukan pemeriksaan kredit, 100% dijamin. Email kami di: (CATHERINEJONEZLOANFIRM@GMAIL.COM)

   BalasPadam
  2. Suami saya dan saya mempunyai kredit yang sangat buruk apabila kita mendalam kepada ahli hukum kewangan sehingga sejauh mana kita memohon kebankrapan, kita mempunyai sedikit atau tidak ada wang untuk menghantar anak perempuan kita ke emily ke kolej yang kita tidak mampu. Kami mengawal pinjaman gaji (syarikat pinjaman), yang telah membantu orang seperti kita, mendapat perubahan gadai janji. Setiap syarikat yang dihubungi kami mahu bayaran sebelumnya $ 1,000 hingga $ 2,000 yang kami tidak mampu. Kerana kami fikir kami tidak mempunyai harapan memilih untuk menjual atau kehilangan rumah anda dengan menutupnya. Kemudian saya berjumpa dengan majalah tempatan dan penutupnya ialah Perbadanan Ikatan Pinjaman. Tiga langkah utama; 1. Anda menghantar permohonan elektronik. E-mel: albakerloanfirm@gmail.com 2. Sediakan cara pengenalpastian yang betul sama ada warga negara anda memegang kad pengenalan atau lesen memandu dan maklumat akaun bank anda. 3. Pinjaman diproses, diluluskan dan dihantar. Cerita panjang dipendekkan, mereka membantu mendapatkan pinjaman pada kadar tetap 4% dan diubahsuai dengan pembayaran yang disemak semula. Mereka juga memberikan pinjaman anak-anak perempuan mereka untuk menyelesaikan gaji penuh kolej saya. Kami bekerja dengan pinjaman Lasson, yang memberi amaran kepada kami tentang kemajuan seluruh dunia. dia melakukan semua dokumen, panggilan telefon, dll. Mereka melakukan semuanya dan kami mendapat pinjaman yang kami terima. Apabila saya bersetuju dengan terma pinjaman mereka dan saya menyerahkan butiran bank saya, saya membayar harga yang berpatutan untuk perkhidmatan ini. Kita tidak akan mampu untuk mendapatkannya semudah dan berpatutan kerana melalui proses transformasi mereka dengan pengetahuan kita. Saya tidak mempunyai masa untuk mengucapkan terima kasih, jadi TERIMA KASIH! Saya tidak dapat meminta pasukan yang lebih baik. Saya dikemas kini dengan pembiayaan semula. Terbaik untuk anda, gadai janji bergerak Jika anda mempunyai masalah seperti kami, hubungi syarikat penyelesaian pinjaman. Mereka boleh bekerja. Yang ikhlas, Timothy dan Maria mengadopsi pada 17,2018 di Columbus, GA

   BalasPadam

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad