Header Ads

 • Semasa

  SAYU !! Selamat tinggal Raffiq ... Ajal remaja 15 tahun kereta dipandu hancur bertembung bas (10 Gambar)

  SAYU !! Selamat tinggal Raffiq ... Ajal remaja 15 tahun kereta dipandu hancur bertembung bas (10 Gambar)
  SAYU !! Selamat tinggal Raffiq ... Ajal remaja 15 tahun kereta dipandu hancur bertembung bas (10 Gambar) Gelang Patah : Seorang remaja berusia 15 tahun maut apabila kereta dipandu nya bertembung dengan sebuah bas di jalan Melaka Pindah berdekatan Leisure Farm Gelang Patah petang tadi.

  Mangsa Muhammmad Halisron Raffiq merupakan pelajar yang ceria dan sangat baik merupakan ketua kelas di bilik darjahnya.  Mengikut seorang yang mengenali mangsa " Halisron Raffiq Pelajar yang sangat baik dan ceria . Suka sakat cikgu dan selalu bergurau. Semalam adalah teguran terakhir dia. Ya allah.. sedihnya.. Mohon sedekah kan al-fatihah buat mereka" Kata Puan Zurdiana Zaini di laman sosial nya.

  Dalam kemalangan itu Raffiq akibat cedera parah di tersepit didalam keretanya yang remuk, apa yang berlaku mengejutkan netizen bagaimana pelajar berusia 15 tahun itu boleh memandu kereta sedangkan dia masih belum layak untuk memiliki lesen memandu.

  Mungkin sudah ajal arwah semoga keluarga nya tabah dengan apa yang berlaku, punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib. Alfatihah

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad