Header Ads

 • Semasa

  SAYU !! PERGI MU DALAM SENYUMAN .. USTAZ AZHAN JUARA AKADEMI NASYID TV9 KEMBALI KE PENCIPTA SELEPAS MENDERITA (10 GAMBAR)

  SAYU !! PERGI MU DALAM SENYUMAN .. USTAZ AZHAN JUARA AKADEMI NASYID TV9 KEMBALI KE PENCIPTA SELEPAS MENDERITA (10 GAMBAR)

  SAYU !! PERGI MU DALAM SENYUMAN .. USTAZ AZHAN JUARA AKADEMI NASYID TV9 KEMBALI KE PENCIPTA SELEPAS MENDERITA (10 GAMBAR)Johor Bharu : Azhan Atan bekas Juara Akademi Nasyid pada 2008 yan bersiaran di TV9  juga merupakan seorang aktivis Jabatan Amal di Johor sedang menghadapi masalah kesihatan yang kritikal menghembus nafas terakhir pukul 12.04 10 April di Johor Bharu.

  Keluarga Ustaz Azhan Atan  menceritakan hal keadaan keluarganya yang sedih mengenangkan keadaan Ustaz Azhan yang semakin lemah semasa sakit nya .


  Isteri Azhan bertugas sebagai guru Tadika di Pontian terpaksa berhenti kerja untuk memberikan sepenuh masa menjaga kesihatan Azhan. Azhan juga mempunyai 4 orang anak masih bersekolah dan sikit terbantut urusan perbelajaran persekolahan mereka disebabkan masalah kesihatan Azhan pada ketika itu.

  Ustaz Azhan insan yang sangat disenangi ramai tidak lokek menyampai kan segala ilmu kepada orang ramai kembali kepada pencipta setelah menderita akibat penyakit jantung dan beberapa penyakit lagi yang dialaminya.

  Semoga isteri arwah tabah dengan apa yang berlaku, salam takziah untuk mereka kehilangan insan yang disayangi dalam keluarga. Al fatihah

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad