Header Ads

 • Semasa

  Gembira bertukar duka .. Azah terbujur kaku dilebuhraya pulang dari kenduri kahwin rakan (8 Gambar)

  Gembira bertukar duka .. Azah terbujur kaku dilebuhraya pulang dari kenduri kahwin rakan (8 Gambar)

  Gembira bertukar duka .. Azah terbujur kaku dilebuhraya pulang dari kenduri kahwin rakan (8 Gambar) - Pendang : Tiada siapa menduga kegembiraan Azah ke Kuala Lumpur sempena majlis perkahwiinan rakan merupakan detik bahagia dan gembira buat Azah.
  Azah dijemput ajal apabila bas yang dinaikinya untuk pulang semula ke kampung halaman nya di Pendang terlibat kemalangan yang menyebabkan Azah maut akibat tercampak semasa kemalangan tersebut.
  Ahli keluarga Norazah Azizan, 29, penumpang bas ekspres yang maut dalam kemalangan di Kilometer (KM) 151.9 Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) berdekatan susur keluar Plaza Tol Bukit Tambun, Pulau Pinang, hari ini, masih dalam keadaan terkejut berikutan baru saja menerima berita kematian wanita itu kira-kira 11 pagi, hari ini.

  Gembira bertukar duka .. Azah terbujur kaku dilebuhraya pulang dari kenduri kahwin rakan (8 Gambar)


  Ibunya, Zainab Jusoh, 55, berkata dia mengetahui mengenai kemalangan yang menimpa anaknya itu pagi tadi, selepas dua anggota polis datang ke rumah memaklumkan perkara itu.


  Katanya, dia tidak tahu anaknya akan pulang dari Kuala Lumpur malam tadi kerana Norazah tidak memberitahunya.
  Menurutnya, anak ketiga daripada enam beradik itu ke Kuala Lumpur sejak Khamis lalu, menghadiri majlis perkahwinan rakan di sana namun tidak memaklumkan bila dia akan pulang.
  "Dia hanya beritahu seorang rakan mengenai kepulangannya dan meminta rakan itu menjemputnya di Shahab Perdana, Alor Setar.
  “Saya terkejut sebaik sahaja menerima berita sedih ini,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Kampung Gajah Mati, Padang Pusing, di sini, hari ini.
  Dalam kemalangan 4.15 pagi itu, seorang wanita maut manakala enam lagi cedera, dengan dua parah.
  Kemalangan berlaku ketika bas membawa 27 penumpang dari Kuala Lumpur itu dalam perjalanan ke arah utara apabila bas berkenaan terbabas dan merempuh pembahagi jalan mengakibatkan ia terbalik.

  Semoga keluarga Azah tabah menerima berita ini dan semoga rohnya dicucuri rahmat bersama insan yang diredhai yang maha esa. Al fatihah 

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad