Header Ads

 • Semasa

  Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar)

  Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa meneminya di Hospital (6 Gambar)

  Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar) - Muar : Mael XPDC atau nama sebenarnya Syed Ismail Syed Ibrahim dimasukkan ke Hospital Pakar Sultanah Fatimah (HPSF) di sini selepas dilaporkan rebah di kediamannya di Muar 2 hari lalu.

  Mengikut sahabat-sahabat nya Mael kini semakin pulih dan beransur sihat namun masih dirawat di Hospital Muar.

  Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar)


  Sepanjang 2 hari dirawat di Hospital Muar 4 anak nya yang terdiri dari 3 perempuan dan seorang lelaki sentiasa menemani nya di Hospital.

  Ini mungkin julung-julung kali Netizen melihat anak-anak Mael, sebabnya jarang artis-artis 90 an seperti nya muncul di media sosial dan identiti keluarga nya juga mungkin tidak diketahui ramai.

  Di sini kami mendapat gambar yang tersebar di media sosial 4 anak Mael sentiasa menemani nya di Hospital Muar ketika diri nya terlantar sakit.

  Mungkin ini lah detik paling sayu dan gembira seorang ayah bila di saat sakit terlantar di Hospital ditemani insan-insan tersayang.

  Semoga Mael yang menderita penyakit gout cepat sembuh dan kembali meneruskan kerjaya nya sebagai seorang penyanyi yang dikagumi ramai.

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad