Header Ads

 • Semasa

  OHBUANA!

  OHBUANA!


  (VIDEO) Wanita Ini Bagi Habuan RM 100,000 Pada Siapa Jumpa Beg Tangan Merahnya

  Posted: 06 Aug 2016 04:23 PM PDT  Viral di media sosial Facebook semalam apabila ada seorang gadis sanggup memberi RM 100, 000 kepada sesiapa yang menjumpai beg tangan merahnya. Apa yang berharga sangat beg tu?

  Video yang dimuat naik Noreha Arifin di kongsi lebih dari 1600 share. Ada yang kata ni strategi pemasaran produk kecantikan. Macam-macam cara betul orang lakukan supaya perniagaannya dikenali kan. 


  Sumber: Era.fm


  "Aku Dirogol Pada Umur 5 Tahun, Pernah Hendak Bunuh Diri, Tapi Allah Itu Maha Penyayang.." - Luahan Hati Wanita ini

  Posted: 06 Aug 2016 03:13 AM PDT


  Kita sering terdengar diluar sana, pelbagai kes jenayah berlaku di negara kita, kes samun, kes bunuh dan sudah pasti salah satu yang paling ditakuti adakah kes rogol.

  Kes rogol sebenarnya satu kes yang mengundang kepada banyak masalah lain, ini kerana apabila ada seseorang menjadi mangsa, ianya sudah pasti akan menghantui mangsa hingga ke akhir hayatnya dengan pelbagai tekanan perasaan yang dihadapi.

  Ada mereka yang mengalami kemurungan, ada mereka yang terpaksa menyendiri kerana takut diketahui orang ramai, bahkan ada yang takut untuk berkahwin kerana takut tidak dapat diterima oleh lelaki yang disayangi.

  Seorang wanita bernama Nisa(nama samaran) melalui Inbox kami telah mengirimkan satu kisah detik hitam dalam hidupnya, namun kini dia mendapat sinar baru selepas menemui jalan yang betul, dia juga mengajak mereka yang senasib sepertinya bangun, jangan terus menyendiri.

  Jom kita baca apa yang ditulis beliau.


  Siakapkeli.my

  (Video) Ibu Mengandung Bergelut Dengan Lelaki Bersenjata Parang Di Depan Taska

  Posted: 05 Aug 2016 10:36 PM PDT


  Kejadian ini berlaku semalam, 3 Ogos 2016 jam 5:30 petang ketika waktu puncak di mana ibu bapa mengambil anak dari taska. Lokasi, SS14 Subang Jaya, di hadapan taska anak Intan sendiri.

  Seorang lelaki yang datang menaiki kereta Toyota Harier berwarna putih telah berhenti di tepi kereta seorang ibu mengandung 35 minggu yang sedang menunggu anak di hadapan taska. Lelaki itu berjaya duduk di kerusi pemandu, namun si ibu berjaya bergelut, menumbuk dan menarik keluar lelaki itu yang juga bersenjatakan parang. 

  Dalam keadaan panik, anak-anak taska semua menangis ketakutan dan trauma. Namun, alhamdulillah keadaan kembali pulih dan laporan polis telah pun dibuat berhubung kejadian itu. 

  To the parents/guardians, please give extra attention and be vigilant at all time possible. Be carefull because these crazy people are everywhere. Share if you think this is important. - Intan Maizura Othaman | PIXEL MEDIA

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad