Header Ads

 • Semasa

  Anda Percaya Atau Tidak ?! Makanan Ini Dapat Memberhentikan Sebarang Pendarahan Dalam Masa Hanya 10 Saat !!

  Anda Percaya Atau Tidak ?! Makanan Ini Dapat Memberhentikan Sebarang Pendarahan Dalam Masa Hanya 10 Saat !!

  Pasti anda pernah berlaku untuk dipotong atau menggaru pada tempat yang salah dan darah semata-mata tidak berhenti. Anda pegang sapu tangan ketat-gegasan, meletakkan tampalan, tetapi ia tidak membantu. Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan.

  stop-darah

  To kelajuan penyembuhan luka anda memerlukan beberapa coagulator. Yang terbaik adalah rawatan serbuk tanah liat, tetapi jika anda tidak ada di tangan untuk tujuan ini, anda boleh menggunakan lada, sudah tentu tidak cili.

  Pendarahan dari hidung, luka mendalam, dan memancar arteri darah akan berhenti di beberapa ketika menggunakan lada cayenne.

  Ia adalah yang terbaik untuk menjadi lada cayenne organik, dan apa yang anda perlu lakukan adalah untuk meletakkan cayenne pepper luka dan menekan tisu, dan kemudian biarkan ia cucian. Jika anda mempunyai serbuk tanah liat, Teruskan dengan cara yang sama. Ada pendarahan akan berhenti dalam masa yang singkat.

  Cayenne pepper, serta serbuk tanah liat, boleh membantu dengan pendarahan dalaman. Dalam kes ini, Tuang satu sudu teh serbuk dalam satu gelas air suam dan minum.

  Sumber: http://web-tribune.com/zdravlje/da-ne-poverujete-ova-namirnica-zaustavlja-svako-krvarenje-za-samo-10-sekundi

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad