Header Ads

 • Semasa

  LUAR BIASA !! TAK PERLU PRODUK KIMIA UNTUK BASMI LIPAS.. DENGAN CARA SEMULAJADI INI BERKESAN MENGHALAU LIPAS DAN HAMA RUMAH LAIN.. ((TOLONG BANTU SHARE))

  LUAR BIASA !! TAK PERLU PRODUK KIMIA UNTUK BASMI LIPAS.. DENGAN CARA SEMULAJADI INI BERKESAN MENGHALAU LIPAS DAN HAMA RUMAH LAIN.. ((TOLONG BANTU SHARE))

  Terdapat banyak produk di pasaran untuk melawan ancaman ini, tetapi kebanyakan dari mereka mempunyai kelemahan tertentu: lipas menghilang, tetapi dalam masa yang singkat, bau tetap di rumah, dan produk kimia berbahaya bagi kesihatan manusia dan haiwan.

  lipas

  Ada satu cara yang terbukti untuk menghapuskan lipas.

  Resipi terdiri berikut:
  Mengambil 1 telur mentah, tuangkan 30-50 gram Asam Borat serbuk (boraks atau Asam Borat serbuk). Campur sehingga mendapatkan bubur campuran. Dari campuran ini membuat bola dengan diameter kira-kira 1 cm. Tunggu sehingga kering (kira-kira satu jam) dan mengedarkan mereka seluruh rumah di tempat yang terlihat dan sudut. Membayar perhatian khusus untuk dapur dan bilik mandi. Jangan lupa bahawa tempat harus terlihat, bukan dari titik pandang, tetapi dari sudut pandang dari lipas: sebahagian dari rak, rak, almari, kabinet dapur, dan semua yang di atas mata anda.

  Lipas tidak akan merasa bola Borat, tapi pastikan itu akan datang kerana penasaran. Itu akan menyentuhnya dengan misai yang, dan akan jatuh, jika tidak untuk kematian, maka infernal gatal-gatal. Itu tidak akan mampu memberi amaran kepada yang lain, dan bukan hanya kerana komunikasi mereka tidak mencapai tahap tinggi perkembangan, tetapi kerana bola Borat.
  Bola tidak berbahaya bagi manusia dan haiwan kesayangan, sehingga mereka dapat dengan aman ditempatkan di rumah atau pangsapuri di mana adalah anak-anak kecil, anjing atau kucing.

  Dengan demikian, bola akan pendekatan lebih dan lebih baru dan sihat bug dan pergi sakit parah. Selain itu, sebuah lipas mampu menjangkiti rakan yang sihat berkaitan dengan itu.

  Pada awalnya anda akan seperti lipas tidak peduli tentang helah anda, bagaimana bergerak tenang dan tidak merasakan ketidakselesaan apapun. Tapi selepas 3-4 minggu anda akan mempunyai untuk membersihkan setiap hari sejumlah besar mati bug (tentu saja jika anda mempunyai banyak). Setelah itu bug menghilang! Jika selepas 6 bulan muncul lipas, jadi perempuan (atau satu-satunya) mampu bertelur dan menetas generasi baru. Kaedah adalah berjuang - sama.

  Kadang-kadang lipas boleh berjalan ke tetangga, cuba untuk meracuni mereka. Jika bola anda berada di tempat, jangan bimbang, ketika mereka datang berjalan, mereka juga akan melarikan diri.

  Asam Borat tidak toksik, digunakan untuk membasmi hama, 3% asid Borat adalah acidi borici, mata mencuci penyelesaian. Jika anda tidak mencari Asam Borat serbuk, menggunakan larutan 3% asid Borat, yang dijual di setiap apotek dengan harga yang berpatutan.

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad