Header Ads

  • Semasa

    4 Gambar Kemalangan Maut Di Jalan Jerangau-Jabur [SAKSIKAN...]

    4 Gambar Kemalangan Maut Di Jalan Jerangau-Jabur [SAKSIKAN...]Hati-hati memandu musim hujan ni oiii. 

    ¤-Lokasi kejadian Jerangau-Jabur petang tadi. (Jalan ni time tak hujan pun macam cisss.. nama je negeri hasil minyak. lobang sana sini. Malam gelap gelita di temani puntianak)
    ¤-Diberitakan pemandu lori patah tangan dan pemandu triton arwah (Al Fatihah)

    Orang2 kaya BN @ pengundi BN yang saja jer tunjuk low profile bawak kancil dan tak kisah minyak naik barang naik lagi kena hati2. Keta tu safety gila tu. Triton pun hancur bai... - King Jason.

    3 ulasan:

    1. Betul ke lokasi kejadian tu? Ada blog upload gambar2 yang sama tapi lokasi kejadiannya di Keratong, Pahang.

      BalasPadam
    2. orang lain takda apa tapi hang yang susah hati.hati hang tu kena kawal sikit..hang marah marah kat sapa? hang tu sapa?

      BalasPadam
    3. jenis cam hang ni, kalu bola kalah pun mengamuk...betoi dak?

      BalasPadam

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad