Header Ads

  • Semasa

    Getthiss Adakah Satu Lagi Skim Cepat Kaya?

    Getthiss Adakah Satu Lagi Skim Cepat Kaya?
    getthiss

    [SCAM ALERT]
    .
    Ini hasil stalk 1 program pelaburan yg masih panas. sila rujuk pada gambar

    Getthiss Adakah Satu Lagi Skim Cepat Kaya?.
    A: Google
    B: SYARIKAT PENGIKLANAN ONLINE KONONNYA TERHEBAT DI MALAYA setanding A. [website gettthiss.com]

    Getthiss Adakah Satu Lagi Skim Cepat Kaya?

    Sila tengok pada PAID SEARCH & DISPLAY ADVERTISING dan bandingkan keduanya.
    Milik Syarikat B = 0 (KOSONG/ZERO)
    .
    Syarikat A: walaupun 1 dunia kenal, ternyata masih berbelanja untuk iklankan servis diorang.
    .
    Syarikat B: selepas hampir setahun, satu kali pun tak pernah mengiklankan bisnes atau servis diorang walaupun dah berjuta2 duit pelabur dikutip.
    .
    HEBAT betul, tapi PELIK sikit le bila pihak yg menawarkan khidmat pengiklanan online melalui website tidak pernah langsung mengiklankan servis diorang tu ke dunia atas talian.

    ps: Nasihat admin tepuk dada tanya lah iman masing-masing sblm duit pelaburan lebur..

    Sumber: Jefri Mus

    Tiada ulasan

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad